Delamin: Uw verzekeringsmakelaar in Leopoldsburg met de beste oplossing!

Uw ervaren verzekeringsmakelaar

Betaalt u graag te veel? Natuurlijk niet! Sleep daarom een voordelige verzekering in de wacht. Een pakket dat perfect bij u past? Tegen de béste voorwaarden? U treft het bij Leo Delanghe van Delamin in Leopoldsburg, uw verzekeringsmakelaar sinds 1971. Leo duikt in uw plaats in de kleine lettertjes. En gidst u regelrecht naar de ideale formule.

Ruim aanbod voor ú

Overweegt u langetermijnsparen? U wil zich sterk verzekeren? Leo Delanghe luistert naar uw wensen en plukt er de beste formule uit. Want verzekeren gaat tenslotte om úw dromen en plannen. Kom dus gerust met Leo praten.

Zorgeloos verzekerd

Een transparante verzekering, zonder ook maar één addertje onder het gras - rechttoe rechtaan. Daarop rekent u. En dat is precies wat u krijgt van Delamin. Bovendien is Leo bijzonder flexibel. Geen strakke kantooruren: Hij staat u te woord wanneer ú dat wilt. Vliegensvlug de geknipte oplossing? Prima! Zodra u belt, doet Leo wat moet. Zijn specialiteit: een snelle service en een professionele aanpak die u honderd procent gemoedsrust biedt.

Een expert in verzekeringen? Steek uw licht bij Leo Delanghe van Delamin. Vraag uw gratis offerte!

Delamin verzekeringsmakelaar